menu decoratie menu decoratie

You are here

Locatie

Receatie boerderij
Joytime Vrijetijdsactiviteiten beschikt in Grolloo ( Drenthe ) over een eigen recreatieboerderij. Naast twee sfeervolle horecagelegenheden, is er ook een indoor klimwand beschikbaar. Daarnaast is er een ruimte ingericht voor boogschieten en westerngames. Complete indoor programma’s worden daardoor mogelijk. Hierdoor kunnen de activiteiten het hele jaar worden geboekt.

De Kleine Moere
Op steenworp afstand van de boerderij, ligt onze recreatieplas De Kleine Moere. Deze zeer schone waterplas met fraai aflopende stranden is bijzonder geschikt als zon- en zwemlocatie voor het hele gezin. Bij De Kleine Moere zijn een strandpaviljoen, kiosk en ruime terrassen aanwezig. Hier bevinden zich het Outdoor Belevingspark en het Klimpark Outdoor Grolloo.

Waar moet u zijn.
Als er iets is geboekt proberen wij op de bevestiging aan te geven waar de groep wordt verwacht. Dus bij de boerderij aan oostereind 12 of bij de Kleine Moere (Outdoor Belevingspark/Klimpark) aan Oostereind 12a. Verder staat er op de kruising bij de recreatieboerderij een bord waar bij twijfel de groepsnaam op wordt genoteerd om de locatie aan te geven. NB! De Tomtom herkent oostereind 12a niet als adres, maar stopt dan bij nr 12. Even doorrijden dus!

Outdoor Belevingspark en Klimpark Outdoor Grolloo
Onze recreatieplas is prachtig gelegen tussen de bossen. Dat maakt het een unieke locatie voor onze activiteiten. Aan de ene kant van de plas hebben wij onze hindernis- en survivalbaan ingericht. Aan de andere kant van De Kleine Moere is Outdoor Grolloo Klimpark gerealiseerd, dat onderdeel is van Joytime Groepsactiviteiten.
 
Overzicht van de indeling van het terrein