menu decoratie menu decoratie

You are here

Actueel

Joytime vanaf April Outdoor Belevingspark

Inmiddels is de metamorfose al weer een poosje gereed. Het activiteiten terrein is volledig op de schop gegaan, maar ook voor het paviljoen is veel werk verzet. De terrassen zijn naar voren uitgebreid en er zijn meer en sfeervollere zitplaatsen. Het strand is afgegraven, uitgebreid en opgehoogd en er is een nieuw speeltoestel geplaatst.

Volg ons ook op onze facebook!

Bij de activiteiten is de verandering net zo drastisch. Er zijn nieuwe klimwanden met automatische zekering, de boogschietbaan is avontuurlijk aangelegd en er zijn nieuwe voorzieningen in de vorm van Low Ropes, Boulderen en suppen. Ook hier is extra strand gecreëerd en er zijn wat kleinere activiteiten bij gekomen. Er is een ATB parkoers aangelegd en er zijn GPS-, kompas- en klootschietroutes. Ook een avonturenbos met de hindernis en survivalbaan, deze bevat ook spel elementen en beleving.

De toegang tot dit Outdoor Belevingspark kan ook op individuele basis en voor kleinere groepen. En dat is uniek in Nederland. Je reserveert 4 uur en kunt dit ook prima combineren met Klimpark Outdoor Grolloo. Er is voor elk wat te doen. De kinderen doen de klimwand, het ATB’n en de hindernisbaan terwijl Pa, ma, opa en oma boogschieten en met de GPS aan de wandel gaan. Na de gedane activiteiten is het vervolgens goed toeven op ons ruime terras.

                                            Combi Klimpark en Outdoor Belevingspark

Wat / Leeftijd

4 tot 8 jaar

< 16 jaar

> 17 jaar

65+

Klimpark

€ 7,50

€ 12,50

€ 15,-

€ 10,-

Belevingspark

€ 7,50

€ 12,50

€ 15,-

€ 10,-

Combi

€ 12,50

€ 22,50

€ 27,50

€ 15,-

 

 

 

 

 

Avontuurlijk AA en Hunze arrangement

Avontuurlijk AA en Hunze arrangement


Waar bestaat het uit?
1.            Je bezoekt Klimpark Outdoor Grolloo of Joytime Outdoor Belevingspark
2.            Bij Breeland Recreatie ga je kanovaren en steppen
3.            Per gezin of vergelijkbare samenstelling krijg je een setje letterboxen

Wat kost het?
Leeftijd (13+) betalen voor dit arrangement € 23,50
Kinderen 8 - 12 jaar betalen voor dit arrangement € 21,-
Kinderen 5 -7 jaar betalen € 15,-
Het arrangement is geschikt voor kinderen vanaf 05 jaar.

Hoe reserveren?
Je reserveert bij beide bedrijven het arrangement. Bij het eerste bedrijf dat je bezoekt reken je af en krijg je het letterboxsetje en een voucher voor het arrangement mee. Met deze voucher ga je (op de afgesproken datum en tijd) naar het tweede bedrijf en daar lever je de voucher in als bewijs dat er is betaald. Vervolgens geniet je ook daar van je activiteit.

NB! Niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of aanbiedingen. De algemene voorwaarden van de afzonderlijke bedrijven zijn op dit arrangement van toepassing.

Joytime Vrijetijdsactiviteiten versie 2.0

Joytime Vrijetijdsactiviteiten:

Prachtig gelegen bij recreatieplas De Kleine Moere in Grolloo vind je Joytime Vrijetijdsactiviteiten. Onderdelen van Joytime zijn een Outdoor Belevingspark (nieuw), Klimpark Outdoor Grolloo en Joytime Groepsactiviteiten. Daarbij beschikken wij over een strandpaviljoen met ruime terrassen. Op onze locatie kun je dus terecht voor zowel activiteiten als verzorging van de inwendige mens. Ons activiteitenaanbod is geschikt voor zowel groepen als de individuele bezoeker. Bedrijfsuitjes, familiedag, schoolreisjes, kinder- of vrijgezellenfeestjes, maar ook verenigingen en jeugdgroepen beleven bij ons een mooie dag. Wil je met je gezin, vriendengroep, je partner of zelfs alleen iets leuks en actiefs komen doen? Ook dat kan!

Outdoor Belevingspark:

Uniek en nieuw! In het Outdoor Belevingspark bieden we de standaard Outdoor activiteiten op een belevenisvolle manier aan. Bijvoorbeeld: Boogschieten zoals je het nog niet kent. Het gaat niet alleen om het raken van de roos. Wie schiet de meeste punten op het dartbord of ga je mee op jacht. Boogschieten is van een activiteit veranderd in een beleving. Ook hebben we een serie van 8 uitdagende klimwanden. Allemaal met een zelf zekerend systeem. Er is een traditionele klimwand, maar ook bijzondere vormen, uitsparingen en een duel wand. Wie klimt de snelste tijd of doe een afvalrace. Ook de hindernis en survivalbaan, een rondje op ons ATB parkoers of diverse tochten in de mooie bossen van Grolloo en omgeving behoren tot de mogelijkheden. Denk hierbij aan Geo Caching, letterboxen, kompasloop en klootschieten. Nog meer mogelijkheden vind je op onze website. Wij garanderen: Van jong tot oud, voor elk wat wils!

Groepsactiviteiten:

Voor de groepsactiviteiten maken we gebruik van de mogelijkheden van het Outdoor Belevingspark. Bovendien kunnen groepen ook kiezen voor een programma op maat met bijvoorbeeld de westerngames of een variathlon of voor één van onze avond activiteiten. Onze groepsactiviteiten zijn zeer geschikt voor teambuilding en in combinatie met ons horeca aanbod kies je voor een compleet verzorgde dag.

Klimpark Outdoor Grolloo:

Dit prachtige Klimbos is gelegen op een absoluut unieke plek. Rondom en op recreatieplas De Kleine Moere zijn maar liefst 6 parkoersen gerealiseerd variërend tussen de 2 en 10 meter hoogte. 76 hindernissen en totaal 725 meter kabelbaan wachten op jou. Als je durft tenminste. De langste kabelbaan is 200 meter lang en gaat vanaf 10 meter hoogte bijna volledig over het water. Klimmen bij Outdoor Grolloo biedt een uitdaging, plezier, avontuur en een gegarandeerde adrenalinekick.

Horeca:

Ons bedrijf is gevestigd bij recreatieplas “De Kleine Moere”. Hier bevindt zich ook het paviljoen “De Kleine Moere” met kiosk en terras. Je kunt hier terecht voor een kopje koffie, wat fris, patat, ijs en snacks. Daarnaast hebben wij diverse plates voor redelijke prijzen. Voor groepen hebben wij speciale arrangementen. Je moet hierbij denken aan koffie met cake of gebak, lunches, barbecues en buffetten.

De Hunt versie 2.0, scary!

Een activiteit die zich inmiddels bewezen heeft en nu een upgrade heeft gehad. Ervaar het gevoel van groot wild dat opgejaagd door de jager in het donkere bos aan zijn belagers tracht te ontkomen. Lukt het .......... of niet! Nu bij ons te boeken voor groepen vanaf 25 personen.
In kleine groepjes (6-8 personen) ga je met kaart, GPS en smokkelwaar het bos in tussen Papenvoort en Grolloo. Er zijn drie "smokkel" punten gegeven, deze moet je aandoen. Wordt je gesnapt door onze scary hunters dan lever je één bewijsstuk (smokkelwaar) weer in en moet je dus op zoek naar een extra "smokkel" punt. Als je voor een tweede keer wordt gepakt lijkt de situatie misschien uitzichtsloos, tenzij je voor de safe area alsnog een extra bewijsstuk kunt "regelen".
Onze hunters zijn echter niet omkoopbaar ......................!  Lees meer.....

De Hunt is ook te boeken als onderdeel van Avondje Grolloo, een compleet verzorgd arrangement met eten, drinken en de Hunt.

Boeking van de Hunt vanaf 25 personen. Kleinere groepen ook welkom als er al een tocht wordt georganiseerd.  Nu ook voor kinderfeestjes en jeugd. Met broodje knakworst en flesje fris na afloop. Zie jeugd in hoofdmenu.

Vanaf september weer te boeken:

   
 Plan uw datum  Nog aanmelding mogelijk
   
   
Andere datum? Vanaf 25 personen, informeer ernaar!

Welke groep is het eerst hier?

Expeditie Grolloo, een top activiteit

Expeditie Grolloo

Expeditie Grolloo is een tocht waarbij in groepjes van ongeveer 6 personen de survival kennis en skills van de groep worden getest. Het programma duurt ongeveer twee tot twee en half uur en bevat zowel theoretische als praktische elementen. Tevens is er sprake van een competetief element. Diverse verplaatsingsopdrachten worden afgewisseld met vragen en praktische handelingen. De verdiende punten kunnen worden ingezet als gok op een beter resultaat, of juist niet .....! Met expeditie Grolloo kies je voor een leuk attractief programma dat voor elke leeftijdscategorie wel iets in zich heeft.

Lees meer...

Expeditie Grolloo is ook te boeken als onderdeel van Avondje Grolloo, een compleet verzorgd arrangement met eten, drinken en de Expeditie. Welke datum? Vanaf 25 personen, informeer ernaar.

Wat te doen bij slecht weer

Het blijkt dat de gemiddelde Nederlander steeds meer is gesteld op luxe en alle ongemak wil vermijden. Zo krijgen wij regelmatig vragen over het weer. Soms al op woensdag als er voor de zondag op dat moment minder weer wordt voorspeld. Aangezien deze voorspellingen zelden uitkomen kunnen wij hier geen programma op aanpassen of annuleren. Hieronder staat onze benadering van "slecht weer".

Bij normaal Hollands weer gaat de activiteit gewoon door. Hier moet je in deze tijd van het jaar immers rekening mee houden en tevens kun je de kleding hier op aanpassen. Bij extreme omstandigheden, onweer / slagregens / hagel etc hebben we hierover (indien gewenst) contact. Soms kan er (gedeeltelijk) uitgeweken worden naar binnen. Dus wij zullen niet zonder meer akkoord kunnen gaan met een eenzijdige annulering. In ieder geval spreken we graag een andere datum af als de omstandigheden ons daartoe dwingen.

Echter in de praktijk valt het weer vaker mee dan tegen!


De R weer in de maand, dus weer avond aciviteiten in het donkeR

Het hele jaar door kun je bij ons terecht voor groepsactiviteiten. In de zomer lekker buiten bij onze recreatieplas. Maar ook in de winter verzorgen wij activiteiten. Meestal vanaf onze recreatieboerderij. Eerst een buffet in één van de sfeervolle horecaruimtes en daarna lekker naar buiten voor de Hunt, Expeditie Grollo, het smokkelspel of de Geo Cache. Met na afloop een lekkere borrel om even na te praten, de punten te tellen en sterke verhalen te vertellen. Een Avondje Grolloo is gegarandeerd een succes!

NIEUW, Arrangementen met overnachting

In samenwerking met Groepsaccommodatie de Boerhaarshoeve hebben wij een aantal arrangementen met overnachting en verzorging ontwikkeld. Deze zijn geschikt voor uiteenlopende groepen, teambuilding, bedrijfsuitje, familieweekend, schoolreisje etc...

Hieronder vindt u ze:

Outdoor Glamping Grolloo WeekendArrangement

Een nieuw en uitdagend all-inclusive weekendarrangement voor groepen vanaf 15 personen. De unieke combinatie van uitdagende (outdoor)activiteiten met het ‘glamourous kamperen’ oftewel ‘glamping’.

 Een weekend lang, actief en gezellig van en met elkaar genieten in de mooie plattelandsomgeving van Grolloo.

U verblijft op de terreinen van Boerhaarshoeve in de sfeervolle GroepsGlamping Safaritenten, vanwaar u een actief en gevarieerd activiteitenprogramma volgt ingevuld door Joytime Groepsactiviteiten.

Vrijdag:
18.00     Aankomst
19.00     Outdooractiviteitenavond, mogelijkheden : hindernisbaan, wandklimmen, boogschieten, vlottenbouwen…
21.00     Borrel met borrelhapje

Zaterdag:
9.00       Drents Ontbijt
10.00     ‘Letterboxen Rondje Grolloo’ met behulp van GPS en Fiets of ATB.
13.00     Lunch
15.00     Arrangement Klimpark Outdoor Grolloo
20.00     Grill en Kampvuur avond met ‘Drentse Heidefakkels’

Zondag:
9.00       Drents Ontbijt

Prijs € 139,- per persoon

Inclusief:

 • 2  x Overnachtingen GroepsGlamping Safaritent
 • 2 x Drents Ontbijt
 • 1 x Lunch
 • 1 x BBQ/Grill buffet
 • 1 x Outdooractiviteiten keuzearrangement
 • 1 x GPS -Letterboxen ‘Rondje Grolloo’
 • 1 x Dagdeel ATB of Fiets
 • 1 x Arrangement Klimpark Outdoor Grolloo
 • 2 x Drentse Heidefakkels
 • 1 x Borrel  (3 consumpties) en borrelhapje
 • Service- en Administratiekosten

Exclusief:

 • Overige Consumpties (eventueel zelf meenemen)
 • Toeristenbelasting à € 1,- p.p.p.n.

 

Actieve Bedrijfs- of StudieTweedaagse

Op een bijzondere en  actieve manier bijscholen, trainen of team builden? Of gewoon een leuk bedrijfsuitje met een gevarieerd aanbod aan activiteiten en gezelligheid. Joytime Groepsactiviteiten en Boerhaarshoeve groepsverblijven hebben gezamenlijk een uniek arrangement samengesteld.

Dag 1:
9.30       Aankomst met koffie thee en een Drentse heerlijkheid
10.00     Dagdeel  Vergaderen/Workshops
12.30     Lunchbuffet of Picknick
13.30     Teambuildingactiviteit

            Programma: Hindernisbaan, Kompasloop, Wandklimmen, Vlotten bouwen
17.30     Groller Buffet
19.00     Geo Cache
22.00     Borrel + hapje

Dag 2: 
9.00       Drents Ontbijt
10.00     Dagdeel Vergaderen/Workshops
12.30      Lunchbuffet of Picknick
13.30     Teambuildingsactiviteit:
            Arrangement Klimpark Outdoor Grolloo of Hand- en Kruisboogschieten
16.00     Einde programma

Prijs vanaf € 129,- per persoon

Inclusief:

 • 1 x Overnachting
 • 1 x Drents Ontbijt
 • 1 x Dinerbuffet
 • 2 x Lunchbuffet
 • Onbeperkt koffie en thee
 • 2 x Teambuilding activiteiten
 • 1 x Borrel (3 consumpties) en borrelhapje
 • Lakenpakket
 • Gebruik vergaderruimtes (De Stal, Vergadertent, Hooiberg (in opbouw)) inclusief faciliteiten
 • Service en administratiekosten
 • BTW

Exclusief :

 • Overige consumpties (eventueel zelf meenemen)
 • Toeristenbelasting à € 1,- p.p.p.n.(BHH)

 

Avontuurlijke en Uitdagende Studieweek of Introductiekamp

Een compleet programma afgewisseld met speciaal ontwikkeld  voor groepen met educatieve en/of  introductieprogramma. Een gevarieerd en afwisselend programma in combinatie met leuke en actieve activiteiten speciaal voor het ontwikkelen van sociale competenties, teambuilding, enz enz.

Een 3 of 5 daags arrangement naar behoefte in te vullen door de klant, school of instelling.

Voorbeeld 3 daagse:

Dag 1:
13.00     Aankomst
14.00     Workshop of Training (eigen invulling)
17.30
     Diner
21.00     Luxe Dropping

Dag 2: 
8.00       Ontbijt
9.00       Workshop of Training (eigen invulling)
12.30     Lunch
13.30     Activiteitenmiddag:
            Survival, keuze uit:
Hindernisbaan, Wandklimmen, Hand-en Kruisboogschieten, Vlotten Bouwen,…
18.00     Diner
21.00     Gezellige avond (eigen invulling)

Dag 3: 
8.00       Ontbijt
9.00       Workshop of Training (eigen invulling)
12.30     Lunch
13.30     Arrangement Klimpark  Outdoor  Grolloo
16.00     Einde

Prijs vanaf € 109,- per persoon

Inclusief:

 • 2  x Overnachtingen
 • 2 x  Ontbijt
 • 2 x Lunch
 • 2 x Dinerbuffet
 • 1 x Luxe Dropping
 • 1 x  Outdooractiviteiten keuzearrangement
 • 1 x Arrangement Klimpark Outdoor Grolloo
 • Gebruik vergaderruimtes (De Stal, Vergadertent, Hooiberg (in opbouw)) inclusief faciliteiten
 • Service en administratiekosten

 Exclusief:

 • Consumpties (eventueel zelf meenemen)
 • Toeristenbelasting à € 1,- p.p.p.n.

 

Actief Weekend Outdoor Joytime Arrangement

Als aanvulling op uw familiereünie, vriendenuitje of ander gezellig weekend geboekt in een van de groepsverblijven van Boerhaarshoeve, een leuk, actief en uitdagend arrangement voor jong en oud.

Zaterdag:
13.30     Activiteitenmiddag:
            Survival, keuze uit: Hindernisbaan, Wandklimmen, Hand-en Kruisboogschieten, Vlotten Bouwen,…
18.00     Grill en Kampvuur avond met ‘Drentse Heidefakkels’

Zondag:
11.00      Klimpark Outdoor Grolloo,  Kleintje Klimpark of Hand-en  Kruisboogschieten

Prijzen:
volwassenen(18+)    € 47,50 per persoon
Jeugd (8-18)           € 35,-
kinderen (4-8)         € 15,- per kind

Inclusief:

 • 1 x BBQ buffet
 • 1 x Activiteiten keuzearrangement
 • 1 x Arrangement Klimpark Outdoor Grolloo
 • 3 x Drenste Heidefakkels

 

Boerhaarshoeve Bed & Breakfast GroepsArrangementen

Met uw groep doordeweeks een nachtje overnachten? Boerhaarshoeve heeft een leuk B&B arrangement voor groepen vanaf 15 personen, U verblijft in een van onze luxe en comfortabele groepsverblijven op basis van logies en ontbijt.

Dit arrangement is perfect te combineren met een feest, bedrijfsuitje of andere groepsactiviteit.

Inclusief:

 • 1 x Overnachting
 • 1 x Drents Ontbijt 
 • Lakenpakket
 • Gebruik alle faciliteiten Groepsverblijf  ‘De Stal’ of De Boerderij’
 • Service en administratiekosten.

Exclusief:

 • Toeristenbelasting à € 1,- p.p.p.n.

Prijzen:
Jan-Maart, Oktober-December      € 30,00 per persoon
April-september                        € 37,50  per persoon

Dit arrangement is eventueel uit te breiden met:

 • Dinerbuffet
 • Borrel of Feestavond
 • Dag(deel) vergaderen
 • Enz.

Expeditie Grolloo

Expeditie Grolloo is een tocht waarbij in groepjes van ongeveer 6 personen de survival kennis en skills van de groep worden getest. Het programma duurt ongeveer twee tot twee en half uur en bevat zowel theoretische als praktische elementen. Tevens is er sprake van een competetief element. Diverse verplaatsingsopdrachten worden afgewisseld met vragen en praktische handelingen. Met expeditie Grolloo kies je voor een leuk attractief programma dat voor elke leeftijdscategorie wel iets in zich heeft. Lees meer...

Expeditie Grolloo is ook te boeken als onderdeel van Avondje Grolloo, een compleet verzorgd arrangement met eten, drinken en de Hunt.

andere datum? Vanaf 25 personen, informeer ernaar.

 

Haal meer uit uw team!

Dankzij onze op maat gemaakte programma's scheppen wij de randvoorwaarden waarbinnen uw team zich kan ontwikkelen. Indien gewenst zorgen wij ook voor een proffesionele trainer. Onze sfeervol ingerichte horeca ruimtes zijn ook zeer geschikt voor team building. Onder het genot van een bak koffie bespreekt u met uw team de door u gewenste onderwerpen. Wij zorgen desgewenst voor een lunch en 's middags voor de door u gekozen activiteit. Denk hierbij aan onze hindernisbaan, de Variathlon of het vlotten bouwen en varen. Kortom in overleg is er VEEL mogelijk. Zie ook http://joytime.nl/teambuilding

Pagina's